Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023

Husdjursfotoböcker

Föredrar du djur framför människor? Vi förstår dig. Omvandla de där (tusentals) fotona till ett husdjursfotoalbum som blir en glädje att bläddra i, om och om igen. Din hund förblir inte valp för alltid när allt kommer omkring.

Inspiration för ditt husdjursfotoalbum

För professionella foton

Porträttläge. Svartvitt. Actionbilder. Kanske du anställt ett proffs för att ta dina husdjursbilder, eller känner att åratal av att ta djurbilder på alla möjliga och omöjliga platser praktiskt taget gjort dig till ett proffs ..? Oavsett vem som stod bakom kameran är resultaten obestridliga – så ta alla proffsiga foton och skapa din egen fotobok där ditt husdjur står i centrum! Vi rekommenderar en lay flat-fotobok för att verkligen visa dina professionellt tagna foton och silverhalidpapper för att fånga alla detaljerna i dem.

Skapa nu

För foton av när ni är tillsammans

Vi är stora fan av selfier, och vad kan vara underbarare än selfier med söta husdjur? Det ger klara bonuspoäng! Samla fotona där du äntligen lyckades få din hund eller katt att (högst motvilligt) posera vid din sida och skapa ett fotoalbum med dem. Husdjuren är ju våra bästa vänner när allt kommer omkring! Eller varför inte skapa en bok att ge bort i present? Att hitta fotona blir knappast svårt, tack vare det stora utbudet av instagrambilder.

Skapa nu

Bevara de där underbart klumpiga ögonblicken i fotoboken Fina stunder.

De trillar ur soffan, rusar rakt in i saker, gör underbara miner – husdjur är för festliga! Gör det bästa av deras klumpigaste ögonblick genom att samla dem i en fotobok. Om ditt husdjur har sin egen instagramsida (om inte, varför inte?) kan du ta de kvadratiska fotona och ladda upp dem direkt i fotoboken Fina stunder. Det är fotoboken med det perfekta formatet för din fyrfota följeslagares knasigaste ögonblick.

Skapa nu

En fotobok för varje tillfälle

Bild

Din hundfotobok

En fotobok är det perfekta sättet att minnas dina resor tillsammans med din bäste vän (dvs. din hund). Samla de bästa bilderna, från valpåren fram till ert senaste äventyr tillsammans. Kan du se det framför dig? Den första promenaden ner till närbutiken, fram till förra veckans fantastiska utflykt. Fyll sidorna i din fotobok – en kvadratisk, personlig fotobok, om du behöver en rekommendation från oss – med dina favoritbilder av er tillsammans.

Bild

Din kattfotobok

Är din katt en inomhuskatt? Då har din katt säkert bjudit på massvis med härligt innehåll under åren. Samla de bästa bilderna av din underbara katt i ett fotoalbum – från bilderna på mysiga vinterkvällar vid brasan, till det första födelsedagskalaset (ja, du firade med en fest så klart). Eller varför inte använda etiketterna i redigeringsverktyget för att skapa en sagobok på kattema (med rubriker, bildtexter och allt). Perfekt för att lära barnen att ta hand om ett husdjur.

Bild

En husdjursfotobok full av minnen

Vi glömmer aldrig de husdjur som inte längre är med oss, och att ha ett fotoalbum att bläddra i kan hjälpa oss de dagar då vi saknar dem som mest. Förutom alla foton av din fyrbenta följeslagare, varför inte fylla boken med andra minnessaker också? Lägg in deras certifikat från lydnadskursen, porträtt som du (eller barnen) tecknat eller foton av deras tassavtryck. Tillägna ditt husdjur den uppmärksamhet som en extra familjemedlem förtjänar med ett eget fotoalbum.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Frågor och svar om husdjursfotoböcker

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1