Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023
Resefotoböcker
Resefotoböcker

Resefotoböcker

Du kom, du såg och du fångade allt på bild. Väck äventyren till liv igen med en resefotobok (och låt dig inspireras inför de som komma ska).

Hämta inspiration

Fotobok Fina Stunder

Vardagsflykt

Ibland är sista-minuten-resorna de allra bästa. Som den gången du bokade en spontanhelg med tjejerna eller när din partner överraskade dig med några fridfulla dagar i en mysig stuga. Skapa en liten samling av de allra bästa minnena från en resa i en Fotobok Fina Stunder. Välj mellan 24, 36 eller 48 sidor och skriv bildtexter under varje foto (som namnen på alla de gömda pärlor ni hittade).

Skapa fotobok spiral nu
Resefotoböcker

Backpackingresan

Låt dig inspireras inför nästa äventyr med en Fotobok Cirkel. Kängor, ryggsäck, karta – du åkte iväg med det allra viktigaste och kom tillbaka med (mängder av) foton. Varje planerad (och helt oplanerad) historia från din resa förtjänar en sida i ditt äventyrsfotoalbum – även solbrännor och missade flyg. Det unika fönstret på omslaget är som gjort för ögonblick av självinsikt, som att inse hur tufft det *verkligen* är att vandra uppför ett mycket, mycket högt berg. ”Jag gjorde det”-selfien är ett måste.

Skapa fotobok spiral nu
Resefotobok

Barnsemestern

Gör ditt eget semesterfotoalbum med familjeminnen från den perfekta solsemestern. Ta med de bästa fotona vid poolen – som när barnen tränar på kanonkulan (och du självklart blir helt nedstänkt) – med vår Fotobok Lay Flat A3. Sprid ut soliga dagar på stranden över ett helt uppslag för att visa upp den där semestersolen och lämna boken öppen på soffbordet för din partner att se. Det kallas för en ”diskret vink”.

Skapa resefotobok nu

Så gör du en Resefotobok

Resefotoböcker

Välj foton och bok

Vilken historia ska du berätta först? Sandstränder, stadsresor, fridfulla helger på landet ... det finns en resefotobok för varje äventyr. Vi rekommenderar att du skapar en semesterfotobok för varje resmål, eller samlar en grupp mindre resor tillsammans i en bok. Därefter kan du börja välja ut de favoritfoton du vill ta med – det hjälper dig att komma fram till hur många sidor du behöver och vilken slags resefotobok du ska välja.

Resefotoböcker

Testa olika layouter

Ordna dina semesterfoton från första dagen till sista så att du verkligen kan återuppleva resan om och om igen. Eller prova på att gruppera fotona efter platser, personer och händelser. Se det som ”organiserat kul”. I de flesta av våra semesterfotoböcker kan du ta med nio foton per sida, och du kan även välja mellan många olika layouter. Tog du många foton den här gången? Inga problem, lägg bara till extrasidor i boken.

Resefotoböcker

Fixa de sista detaljerna

Dags att blir personlig. När dina foton finns på plats kan du sätta fart på kreativiteten med en mängd olika verktyg för att ge varje sida lite färg. Välj bland olika bakgrunder för att verkligen framhäva dina foton, och lek med reseinspirerade stickers för att sätta temat för din semesterfotobok. För några av fotoböckerna kan du till och med ändra färgen på omslaget och uppgradera pappret för en premiumkänsla.

Fotoböcker

Ta en titt på fler moderna och klassiska designs för din bok här.

Frågor och svar om resefotoböcker

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1