Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023
Personalised mugs
Personalised mugs

Muggar

Barnens söta ansikten en mugg och en perfekt kopp lyxig, varm choklad – det borde hjälpa husets sjusovare att vakna på rätt sida på morgonen.

Hämta inspiration till dina personliga muggar

Kaffebönor på Temamugg

Bönor, bönor, överallt bönor

Om du är kaffekonnässör, har letat länge och tröstlöst efter den perfekta lattemuggen eller helt enkelt inte kan vakna utan morgonkaffet så tycker vi att du ska visa din hängivenhet till den storslagna bönan med en personlig kaffemugg. Ladda ner en bild av dina favoritböna eller ta ett foto av din bästa lattekonst.

Magisk Fotomugg med ett kyssande par

En hemlig kyss

Om du inte är så förtjust i offentliga pussar och kramar, men vill ge bort en romantisk personlig present så är den färgskiftande Magiska Fotomuggen verkligen ... tja, magisk! Kamouflera ett gulligt foto av er på en till synes normal svart mugg. Häll upp varmt kaffe eller te åt din käraste och se hur det magiska fotot framträder. Fantastisk som bröllopsdagspresent eller välj en bild av mamma och pappa till Fars dag. Säg bara till honom att det är en vanlig svart mugg .... et voilà!

Växter i Emaljmuggar

Tidlös resemugg

Njut av friluftslivet och skapa en personlig mugg för picknickar eller camping som du kan ta med dig ut i naturen. Välj ett foto från din favoritvandring eller familjepicknick och tryck den på muggens sida. Eftersom Emaljmuggen är så lätt och hållbar passar den perfekt i en äventyrares ryggsäck. Den kommer väl till pass när det är dags för varm choklad vid lägerelden eller en enkel kopp te i parken.

Personliga fotomuggar: starta dagen med ett leende!

Muggar

Gör dina kaffestunder personliga med en unik fotomugg

Upptäck vårt utbud av personliga fotomuggar! Välj mellan över 200 olika teman och lägg till text och bilder för att göra dig fotomugg så presonlig som möjligt. Du kan även välja att skapa en fotomugg med färg eller välj att skapa en av våra specialutformade muggar: Hjärtmugg eller Magisk fotomugg. Upptäck hela sortimentet av våra fotomuggar och hitta den mugg som du bäst tycker om!

Gör din fotomugg personlig på ditt sätt

Har du ofta svårt för att bestämma dig för ett foto? Det har i allafall vi och därför har vi tagit fram en layout i kollageformat, för att du ska slippa välja. När du har överfört dina foton är det dags att välja ut ett tema. Hos oss kan du välja bland över 200 olika teman. Vi har teman med enkel layout och kollagelayout, samt specialdesignade muggteman perfekta att ge bort till mamma eller pappa. Välj mellan söta små hjärtan till mer trendiga teman med prickar och ränder. När du har valt ut dina foton, tema och layout och känner dig nöjd med resultatet, kan du bara luta dig tillbaka och låta oss göra resten - din fotomugg är i säkert förvar!

För mer personliga presentidéer, kolla in hela vårt sortiment.

Frågor och svar om muggar

Inte vad du letade efter? Se alla vanliga frågor

Hej, det är vi som är Photobox

Proffsen inom fotoframkallning. Vi hjälper dig att omvandla dina favoritfoton till omtänksamma personliga presenter – vare sig det gäller ett foto av dig och din kära på en Hjärtmugg för Alla hjärtans dag eller ett studentfoto så att farmor kan känna sig stolt varje gång hon tar en kopp te.

 • Gratisprodukter

  Gratisprodukter

  Håll utkik efter gratisprodukter och exklusiva erbjudanden!

 • Enkel leverans

  Enkel leverans

  Vi har flera alternativ som passar alla tillfällen.

 • Garanterade leenden

  Garanterade leenden

  Vi kontrollerar alltid din skapelse för att försäkra oss om att du kommer att älska den.

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1