Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023
Grattis till babyn
Grattis till babyn

Personliga kort för nyfödd

Har du goda nyheter att berätta? Tala om för världen att ni fått en ny familjemedlem med våra babykort. Första födelsedagen, "tack för presenten" eller en månadsuppdatering om babyn (som alla självklart vill ha) – vi har allt du behöver.

Filter
1 - 10 av 10

Hämta inspiration för dina babykort

Fotobok Fina Stunder

Vi finns här för dig

Om det är andra eller tredje babyn så vet du förmodligen att det svåra inte är riktigt över än. Som tur är finns vi här för att underlätta för dig, med en mängd olika grejer som underhåller den lille (och ger dig en chans att koppla av).

Välkommen till världens bästa godnattsagor med en Min Första Fotobok. Du kan lägga till ord och bildtexter på varje sida för att hjälpa babyn igång med de första orden. Visa dem vem som är vem i familjen med några favoritfoton eller åk på safari med några foton av vilda djur.

Vad gäller er föräldrar så tycker vi att ni är förtjänta av en ledig stund. Vad sägs om en Fotokudde att luta sig tillbaka mot med en kopp te efter en lång dag (och kanske även en lång natt). Kombinera den med en Fotobok Lay Flat A4 som är full av dina bästa babyfoton och som påminner dig om att din baby verkligen är ovanligt söt.

Kort för nyfödda

Babyshowers = ursäkt för ett kalas

Inbjudningarna till babyshowern har skickats ut, nu är det dags att planerat den. Presentöppning är en given aktivitet, men vad mer kan man hitta på? Vi gillar blöjleken (googla den, du kommer inte att bli besviken) och babybingo. Vad gäller kalaset så tycker vi att du ska ge det ett tema, se till att gästerna klär ut sig och beställa så många cupcakes du bara kan. När kalaset är över kan du börja skapa babykorten att skicka ut efter födelsen – ditt lilla underverk kommer att vara här innan du vet ordet av.

Kort för nyfödda

#PhotoboxTrick

 • Skrolla nu, skapa senare — välj ut dina favoritfoton av babyn innan
  du börjar skapa (vi vet att alla är bedårande, men du måste göra en
  slutlista).
 • Välj neutrala färger — könsstereotypa färger är så 1900-tal, kära du.
 • Ta fram finkläderna — det är ingen skam i att sätta på babyn gulliga
  nya kläder för en fotosession. Om det är en julbaby sitter en
  tomteluva och tomtestövlar bra. De får bara ett babykort, eller hur?

Anledningar att glädjas över babykort

kort för nyfödda

Först av allt, grattis! Det är en stor nyhet som definitivt är värd att spridas vitt och brett. Det är en bra idé att välja ett personligt babykort eftersom det betyder att dina vänner och släktingar får se det lilla underverket (och kan lägga in babyns födelsedag i sina kalendrar). Så om du funderar på om du ska bry dig om att skicka babykort så är svaret: ja, det ska du absolut göra.

Vi har skapat supersöta designer för dig att välja bland och överföra foton till. Från klassiska, traditionella stilar till roligare och mer kreativa kort – det finns kort för alla (för ingen baby är de andra lik).

kort för nyfödda

Vår redigeringsstudio är superenkel att använda. Vi vet att du har bättre saker att göra än att lägga timmar på att redigera online, så vi har skapat några färdiga kortdesigner för att ge dig ett försprång. Överför bara några favoritkort att testa på framsidan och anpassa sedan resten. Allt i våra designer kan redigeras och finjusteras, ända ner till teckensnitt och färger. Vi har även designat några oemotståndligt söta stickers för att komplettera dina foton och fylla ut kluriga tomma utrymmen. En giraff i partyhatt kanske?

kort för nyfödda

Vi sätter höga standarder. Därför trycker vi på vårt tjocka premiumpapper på 350 g/m², så att varje detalj och fåniga leende kommer med. Och eftersom vi vet att du har händerna fulla skickar vi även med tio kuvert till dina babykort, så att du kan skicka dem så snart de kommer fram.

Frågor och svar om kort för nyfödda

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1