Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023
Personliga inbjudningskort födelsedag
Personliga inbjudningskort födelsedag

Personliga inbjudningskort födelsedag

Stora födelsedagar, stora fester – de två hör ihop. Gör personliga födelsedagsinbjudningar och skicka dem till dina gäster så att de lägger in (det mycket viktiga) datumet i kalendern. Från 1-årsdagar till 50-årsdagar – det finns en kortdesign för alla tillfällen.

Filter
1 - 12 av 15

Något nytt

Fotounderlägg

Födelsedagsinbjudningar, men bättre

Pimpa dina personliga inbjudningskort med några fotounderlägg. Om vännerna kommer på besök innan den stora dagen eller om du bjuder på middag kan du skapa ett set om fyra med en bild per person och skicka med dem i inbjudningens kuvert. Välj personliga underlägg med gästernas smeknamn. Förutom att de gör inbjudan unik så blir de även ett minne. Det är inte illa.

Du kan även designa Fotomagneter eller Magnetiska Fotoremsor med foton av dig och gästerna från lekis, skolan, universitetet ... vad som helst som är tillräckligt pinsamt för att få dem att le. Vem sa att det måste vara tråkigt att skapa inbjudningskort till födelsedagar?

Födelsedagskort

Låt dig inspireras

Så du har fått en av våra personliga födelsedagsinbjudningar. Hurra! Nu måste du tänka ut något lika fint att skriva på deras kort. Inte lika lätt. Om du inte är en fullfjädrad poet så gör det ingenting. Säg det bara rakt upp och ned – skriv deras namn, ett "grattis på födelsedagen" och en hälsning från dig (deras mycket omtänksamma vän). Eller låtsas att du är ute i sista minuten och rita en enkel bild av er båda. Inte så konstnärligt lagt heller? Det blir ett desto hjärtligare skratt. Bonus.

Födelsedagskort

#PhotoboxTrick

Om du inte är av det kreativa slaget eller aldrig har gjort ett inbjudningskort som vuxen kan du använda våra fördesignade teman och stickers. De får alla dina inbjudningar att se professionella ut, utan alltför mycket arbete.

Välkommen

födelsedagskort

Ge familj och vänner ett datum att lägga in i kalendern med personliga födelsedagsinbjudningar. Sätt fart på kreativiteten med anpassningsbara alternativ bland våra födelsedagsinbjudningar – oavsett om du firar din 21-, 31- eller 71-årsdag. Inga fler irriterande grupper på WhatsApp eller Facebook, eller extrameddelanden till deltagare som inte finns på sociala medier. Vi gör saker och ting på det gamla goda sättet, minus konserverad frukt och marängsviss så klart. Alla gillar att få brev på posten, så sprid glädje bland gästerna genom att se till att var och en får ett eget inbjudningskort till din födelsedag.

födelsedagskort

Här kommer det roliga med att designa dina egna inbjudningskort. Välj den stil och form du gillar (vill du ha ett klassiskt rektangulärt inbjudningskort eller något mer modernt, som ett Enkelt Fotokort Panorama?). Överför dina foton till vår snabba och enkla redigeringsstudio, eller för en ännu snabbare genväg kan du överföra dem via vår app till ditt konto. Prova olika layouter, teman, illustrationer och bakgrunder och få ditt inbjudningskort att sticka ut bland allt annat på mottagarens kylskåp. Du kan lämna utrymmet för meddelanden tomt om du föredrar att skriva det för hand, eller skriva det i studion med ett snyggt teckensnitt. Enkelt.

födelsedagskort

Alla god ting är tre, så här kommer fler goda nyheter – våra födelsedagsinbjudningar levereras i paket om 10 kort med kuvert. De är 100 % återvinningsbara (heja Moder Jord) och fullständigt plastfria. Ge dina gäster det allra bästa inom personliga inbjudningskort, så glömmer de aldrig att svara.

Frågor och svar om inbjudningskort till födelsedag

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1