Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023
Julkort bilder
Julkort bilder

Personliga julkort

God jul, från oss till dig. Vår present? Ett utbud av premiumkort som designats för alla typer av jular. Sprid lite julglädje och skicka ett personligt julkort till din adressbok.

Filter
1 - 12 av 87

Hämta inspiration för dina personliga julkort

Personlig MyUno®-kortlek

Vi önskar dig en god julklappsjakt

Om du är i farten med att skicka julkort så är det förmodligen snart dags att börja leta julklappar. Vi är som tur är experter på julklappar som kommer från hjärtat och tillsammans med dina foton finns det något för alla.

Om du letar efter julklappar till julstrumporna så kan du ta en titt på vårt utbud av Fotopresenter. För de små kan du prova på att skapa ett memory®-spel så att de lär sig siffror, eller ge de större barnen en egen kortlek med Personliga Spelkort. Du hittar alla våra små men mycket speciella presenter här – alla tillverkade i tomtens verkstad förstås.

Julkort bilder

Nytt år, nytt hopp

När du skickar julkort är det inte en dum idé att skicka med en nyårshälsning också. Två flugor i en smäll, eller hur? Men om du anstränger dig lite extra i år (och varför inte) kan du skapa ett separat paket med nyårskort bara för att sprida glädje. Ta med ett skämt om ditt senaste nyårslöfte och utmana dem att avlägga ett eget. Men ge upp det där med att sluta äta choklad, du förtjänar den.

Julkort bilder

#PhotoboxTrick

 • Kom igång tidigt – lita på oss, det finns inget värre än att inse att
  dina julkort inte kommer fram i tid till den stora dagen.
 • Ett steg i taget – om du tycker det är jobbigt att skriva julkort kan
  du följa vår steg-för-steg-guide:
 1. Skriv en namnlista (vem har varit extra snäll?).
 2. Skapa dina personliga julkort – lägg lite tid på att välja de perfekta fotona först.
 3. Medan du väntar på att korten ska levereras kan du fundera på hur många frimärken du behöver.
 4. Skriv julkorten (dela upp dem i olika grupper som vänner och familj om det hjälper).
 5. Lägg dem på posten (se till att du skickar internationella julkort i tid).

Därför kommer du att älska 2022 års utbud av julkort

julkort

Om vi ska vara ärliga så ett enkelt God jul lite väl enkelt. Att skicka julkort är en gammal tradition som är väl värd att hålla vid liv. Ingenting går upp mot att pryda spiselkransen (och visa hur poppis du är) med alla julkort du fått.

Personliga julkort med bilder är ännu bättre och visar att du verkligen lagt ner tid och omtanke på årets julkort. Du kan lägga till foton av den nya babyn eller de nygifta för att skapa ett riktigt fint meddelande och berätta vad som hänt sedan sist. För roliga julkortsidéer för barn kan du ta ett foto av hunden i tomteluva eller iscensätta ett "jag fick dig"-foto av tomten när han smyger runt knuten.

julkort

Det spelar ingen roll om du älskar flärdfulla julprydnader eller är en lågmäld minimalist när det gäller julen. Det bästa med personliga julkort är att de är gjorda av dig. Vi har skapat några mallar för att hjälpa dig att komma igång, men de kan alla redigeras och finjusteras för att passa din smak. Välj bland ett stort utbud av temastickers och hälsningar att dekorera dina foton med. Och om ingenting faller dig i smaken (vi skulle bli förvånade, men inte förolämpade) kan du skapa egna kortdesigner från scratch.

julkort

De är mer än julkort. De är omtänksamma meddelanden till de personer som är viktigast för dig. Därför levererar Photobox ingenting annat än hög kvalitet. Varenda gång. För om de är viktiga för dig så är de viktiga för oss.

Alla våra julkort är tillverkade med vårt premiumpapper på 380 g/m², med satinyta. Vi har även inkluderat tio kuvert, så allt du behöver tänka på är frimärken. Och som ett sista julmirakel har vi sett till att alla våra julkort är 100 % återvinningsbara och platsfria. Amen, syster.

Frågor och svar om personliga julkort

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1