Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

50% på fotoböcker | RESEBOK50

 • 40% på allt annat | AUGUST23
 • Avslutas midnatt, måndag den 14 augusti 2023
iPad Skal
iPad Skal

Personliga Skal till Surfplattor och Mobiler

Påminn dig själv om dina favoritminnen varje gång du plockar upp mobilen med ett högkvalitativt personligt skal till mobilen eller fodral till surfplattan. Skydda mobilen eller surfplattan med ett hållbart skal eller ett fodral som är täckt med lyckliga minnen. Det är nu ännu enklare att skapa och beställa ditt nya skal direkt från mobilen.

Hämta inspiration till dina personliga skal och fodral

Konstnärsmaterial på personligt iPad Skal

En modern konstnär

Våra personliga mobilskal är gjorda för att du ska kunna visa upp dina *bästa* minnen, men om du vill skapa något lite konstnärligare går det också bra. Välj några av dina favoritkonstverk eller färgglada mönster och skapa ett unikt mobilskal som sticker ut.

Köp nu
Personligt Samsung Skal med fotbollstema

Stöd ditt lag

De har förblivit lojala mot sitt lag genom alla förluster och segrar för det är vad sann sportsmannaanda handlar om. Skapa personliga iPhone Skal och Samsung Galaxy Skal med en bild från deras första match eller lagemblem. Nu tar vi hem segern!

Köp nu
Personligt iPad Fodral med blommor

Skyddande blomster

Du vet vilka blommor, grönsaker och växter de gillar, så ta en närbild eller ladda ner en upphovsrättsfri bild online att sätta på ett personligt iPad Fodral. Ge dem ett heltäckande skydd för deras iPad med ett perfekt personligt fodral.

Köp nu

Mobilskal och fodral gör din mobil eller surfplatta ännu mer *din*

Mobil- och surfplatteskal

Skydda din mobil eller surfplatta med ett personligt skal eller fodral. Skräddarsy mobilskal med hjälp av dina favoritfoton, teman och bildtexter och se till att din mobil alltid lockar fram ett leende samtidigt som du skyddar den från repor och stötar.

Plockar du ofta upp fel mobil när du är ute med vännerna? Med unika fotomobilskal sträcker du dig aldrig mer efter fel mobil. Eftersom ditt mobilskal är designat med dina favoritfoton och bästa minnen är det helt unikt för dig. Skapa några stycken och ge bort till vänner, eller gör dem åt varandra som ett roligt inslag i julklappsleken

Skapa personliga mobilskal för alla familjemedlemmarna med era bästa foton tillsammans. Personliga skal betyder att ni slipper bråka om vems mobil som är vems på familjemiddagarna, och ett färgglatt skal gör det enkelt för mamma att hitta sin mobil längst ner i väskan. Lägg till deras namn och ett meddelande från dig för att göra det till en present som är precis lika värdefull som mobilen den skyddar.

Gör ditt mobilskal eller surfplattefodral personligt med mängder av favoritfoton av barnen, hunden eller glada semesterminnen. Skriv en bildtext om det är en present. Ditt meddelande varar mycket längre än en presentetikett. Varje gång de plockar upp mobilen påminns de om dig och den omtänksamma presenten de fick. Du kan till och med välja en matt yta för en mjukare känsla eller en glansig yta för lite extra glamour

Letar du efter en specifik typ av skal? Vi har personliga Apple iPhone-skal, bland annat för iPhone SE (2020), iPhone XR, iPhone X, iPhone XS och XS Max, iPhone 8 och 8 Plus, iPhone 7 och 7 Plus, och andra modeller för Apple iPhone, upp till och inklusive iPhone 5 och 5S. Välj mellan ett personligt standardskal som är lätt och reptåligt, och ett robust skal som är okrossbart och har vaddering på insidan.

Våra Samsung Galaxy-mobilskal passar till Galaxy Note 9, Galaxy S9 och S9 Plus, Galaxy S7, Galaxy S6 och modeller upp till och inklusive Galaxy S3. Alla skyddande skal är lätta och reptåliga, och skal för Galaxy S6 har extra vaddering på insidan.

Om du vill skydda din surfplatta på ett annorlunda sätt väljer du ett personligt fodral i polyester med en robust dragkedja i mässing. Det är ett fantastiskt iPad Pro-fodral och du kan visa upp två av dina favoritfoton i nio olika layouter. Du får till och med plats med en bildtext.

Det är inte konstigt att personliga mobilskal är bästsäljare då de blir till fantastiska julkalenderpresenter för barnen eller en liten present för vem som helst som älskar sin mobil. Det är även en fantastisk bonuspresent när du ger bort en mobil. Låt mottagaren öppna paketet och hitta en helt ny mobil med ett snyggt personligt fotoskal.

Det är inte undra på att mobilskal är bästsäljare – de blir till fantastiska julkalenderpresenter för barnen eller en söt liten present för alla de som älskar sina mobiler. Göra coola eller gulliga mobiltillbehör med hårda skal som skapats speciellt för dem. Det är även en fantastisk bonuspresent när du ger bort en mobil! Låt mottagaren öppna paketet och hitta en helt ny mobil med ett snyggt personligt fotoskal.

Ta en titt på alla våra serier för mer personliga presentidéer.

Frågor och svar om personliga skal och fodral

Inte vad du letade efter? Se alla vanliga frågor

Hej, det är vi som är Photobox

Proffsen inom fotoframkallning. Vi hjälper dig att omvandla dina favoritfoton till omtänksamma personliga presenter – vare sig det gäller ett foto av mormors små älsklingar till hennes iPad-skydd eller ett kort från er bröllopsdag till din älskades mobilskal.

 • Gratisprodukter

  Gratisprodukter

  Håll utkik efter gratisprodukter och exklusiva erbjudanden!

 • Enkel leverans

  Enkel leverans

  Vi har flera alternativ som passar alla tillfällen.

 • Garanterade leenden

  Garanterade leenden

  Vi kontrollerar alltid din skapelse för att försäkra oss om att du kommer att älska den.

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1