Viktig meddelande

Vi kommer att stänga denna webbplats den 15 augusti 2023. Om du håller på att skapa något, vänligen slutför din beställning senast den 13 augusti. Efter stängningen vill vi fortsätta att föreviga dina favoritminnen via vårt partner varumärke Önskefoto. Funderar du på något kan du läsa våra vanligaste frågor här.

Bulk discounts
Bulk discounts

Få mängdrabatt på stora beställningar

Utnyttja mängdrabatter på våra produkter när du köper 20 eller fler enheter med ett beställningsvärde som överstiger 4000 kr (mängdrabatter gäller inte för beställningar av fotoframkallningar).

Varför Photobox?

Photo books

Exklusiva rabatter

Oavsett hur dina affärsbehov ser ut eller hur många produkter du behöver, så finns vi här för att hjälpa till. Berätta vad du är ute efter så återkommer vi inom två arbetsdagar med en personlig offert.

account manager

En personlig account manager

Från din första offert till din beställning levereras har du en enda kontaktpunkt – någon som är tillägnad dig för att se till att du får exakt vad du behöver.

Lay Flat Book

Kvalitetsåtagande

Du kan lita på att din beställning kommer fram i perfekt skick. För att säkerställa att vi uppfyller våra höga standarder går varje beställning genom en manuell kvalitetskontroll.

Delivery

Snabb handläggning av brådskande beställningar

Har du tajt deadline för din beställning? Prata med oss – vi kan snabba på handläggningen på brådskande bulkbeställningar så att du får vad du behöver.

Canvas

Kostnadsfria varuprover

En bulkbeställning är ett viktigt beslut, och vi vill se till att du får exakt det du är ute efter. Om du beställer mer än 50 enheter (beroende på produkt), så får du ett kostnadsfritt varuprov innan den slutliga beställningen trycks.

Behöver du inspiration?

Oavsett om du vill fira en milstolpe med en jubileumsbok eller ett fotoblock, imponera på kunder med böcker som lyfter fram ditt varumärke och bedrifter eller ge dina elever en härlig årsbok – så kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder mängdrabatt på stora beställningar för de flesta av våra produkter, så berätta vad du har i kikaren så kan vi hjälpa dig att hitta den produkt som passar bäst. Här är några av våra bästsäljare.

Hittar du inte vad du letar efter?

Hör av dig och berätta, så tar vi en titt på hela sortimentet från Photobox.

10 % rabatt din första beställning

när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress

Genom att fortsätta godkänner du de allmänna villkoren och har även läst integritetspolicyn. Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och villkor gäller.

Gå med i vår community

 • Facebook Photobox
 • Instagram Photobox

Säker betalning

 • mastercard
 • american express
 • paypal
 • visa
 • Klarna

Våra varumärken

 • Photobox
 • Hofmann
 • PosterXXL

Certifieringar

 • Trygg e-handel

© Photobox 2022, registrerat säte är Z.A.C des Perriers, 37-39 rue De Beauce, 78500 Sartrouville, Frankrike.
Obs! Detta är vårt registrerade säte. Adressen ska inte användas för returer eller frågor till kundtjänst.
Användarvillkor och integritetspolicy uppdaterade med verkan från den 25 maj 2018. v3.1